Kotia etsii / Looking for a new home

Vaikka E-poikuetta on tullut pidettyä silmällä tarkasti alusta alkaen ja erityisesti jalostus mielessä, ei ole ollut helppoa tehdä päätöstä valkokasvokaksosten suhteen. Kummastakin naaraasta on kasvanut kauniita ja rakenteeltaan lupaavia - sellaisia kun odotinkin. Luonteet on kummallakin hyvin omanlaisensa, mikä on erityisen hyvä sillon kun kaksoset on huomattavan yhdennäköisiä. 

Evangeline, jonka vaaleaan väriin tykästyin jo pussista poistumisen aikoihin, on tummunut paljon ja ero Esmeraldan väriin on kutistunut olemattomiin. Kovassa vilskeessä en pysty tunnistamaan, kumpi kaksosista vilahti juuri ohi. Vilkkaiden poikasten seurailuun onkin saanut käyttää paljon aikaa, jotta on päässyt jyvälle siitä millaisia eroja kaksosten välillä on. Kumpikin yksilö on kaikin puolin lupaava, vaikka lopullista päätöstä jalostuskäytöstä en tee vielä pitkään aikaan. Nyt on kuitenkin oikea aika tehdä seuraavat siirrot koko liitäjäväestön tulevaisuuden suhteen.


Uutta kotia etsii siis ainakin Esmeralda, mahdollisesti myös Evangeline mikäli sopiva sijoituskoti löytyy.


Procyon's Enthusiastic Esmeralda (vas.) ja Procyon's Enchanting Evangeline

Esmeralda on luonteeltaan ihastuttavan touhukas. Se on naaraspoikasista kaikkein rohkein ja tulee ensimmäisenä häkin ovelle kerjäämään herkkuja. Uusiin kavereihinkin Esmeralda on suhtautunut mukavan neutraalisti.

Uuteen kotiin Esmeralda voi lähteä siskonsa Evangelinen kanssa, mikäli koti on sopiva sijoituskodiksi. Kaveriksi on myös mahdollista ostaa aikuinen naaras Alvina. Ilman kaveria Esmeralda muuttaa vain kotiin jossa on jo sokerioravia.

Esmeralda, Evangeline ja Alvina ovat kaikki valmiita muuttamaan heti oikean kodin löydyttyä. Ota yhteyttä sähköpostitse: procyonin @ gmail.com tai Facebookin kautta nimellä Seita Manninen.

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin ja lähetän tuoreita kuvia ja videoita kiinnostuneille.

Kommentit