Kuvia / Photos

Tässä kotisivuja rakennellessani huomasin, etten ole saanut vielä yhtään hyviä kuvia kolmesta sokerioravasta. Elsa, Luke ja Bella muuttivat meille viime lokakuussa, ja ovat näin ollen (täällä syntynyttä Albertia lukuunottamatta) laumamme uusimmat tulokkaat. Kolmikolla oli tullessaan melkoisesti ylipainoa, ja naarailla on yhä hieman ylimääräistä. Kaikkien painot on kuitenkin tippuneet hienosti pikkuhiljaa tämän kuluneen reilun puolen vuoden aikana. 

Nämä kolme on ehdottomasti katraani ihmisystävällisimpiä. Varsinkin uros Luke on erittäin rohkea eikä ujostele vieraitakaan. Se myös leikkii mielellään ihmisen kanssa, mitä useimmat muut liitäjäni eivät ole kiinnostuneet tekemään. Kerrassaan ihastuttava kolmikko! Pitäisi varmaan jossain vaiheessa tehdä kunnolliset esittelyt kaikista sokerioravista, mikäli sille on kiinnostusta.


Kuvien puutteesta inspiroituneena kaivelin eilen kameran esille ja otin sen iltatoimille mukaan liitäjien huoneeseen. Torakoita tarjoillessani napsin samalla kuvia sen minkä ehdin. Nimittäin kiirettä täytyy pitää, ettei torakkatarjoilu tyssää - muuten linssissä on (kirjaimellisesti) sokeriorava. Ja toinen päässä, kolmas selässä ja niin edelleen...

Tässä muutama kuvaustuokion aikaansaannos! Osan kuvista ripottelen pitkin kotisivuja, joten en laita kaikkia tähän. 

Albert torakan kimpussa


Bella


Elsan söpö häntäkiemura


Kertun tuima torakansaalistus-ilme


Pashan ja Kertun torakkatora


Luken rento ote torakansyönnistä

Kommentit